ciszta

ciszta

A ciszta valamilyen bánatról tanúskodik, amely hosszú ideje gyülemlett, és arról is, hogy a gondolatok állandóan a volt sérelmek körül forognak. Ez egy ki nem sírt szomorúságot jelent. A ciszta megjelenik, hogy azokon a csapásokon enyhítsen, amelyeket az Ön egója a külvilágtól kap. Ha a szervezetben több ciszta van, ez azt jelenti, hogy az ember nem képes szabadulni az erős fajdalomtól, amely a múltjában történt eseményeivel kapcsolatban áll.

A ciszta egy figyelmeztetés arra, hogy itt az idő az Ön számára, hogy megbocsásson önmagának vagy egy másik embernek, és ne tépegesse újra és újra a régi sebeit. Önnek ártalmára van mindaz, amit halmoz magában. Ön azt hiszi, hogy egy másik ember árt magának, de valójában Önt a dolgokhoz való belső viszonyulása kényszerít szenvedésre. A ciszta jelez Önnek, hogy most már ne építsen önmagában több védelmet a sors csapásaival szemben, itt az idő, hogy bocsásson meg másoknak és saját magának is. A ciszta egy ki nem sírt szomorúság és a régi fájdalmat okozó dolgok gondolatban történő többszöri lejátszása.

Az ember magában cipeli soha „be nem gyógyuló sebeit” és azt az ártalmat, melyet állítólag okoztak neki.

Annak a test részének a rendeltetése, amelyben kialakult a ciszta jelzi, hogy

az élet melyik szférájában halmozódott a bú és a fajdalom.
A petefészkekben megjelenő problémák hatnak a nő teremtő és alkotó képességéire és a nőiességére. És ha a nő túl gyakran gondol arra, hogy nem képes valamit megtenni és túlzottan nyugtalankodik, amikor önállóan kell valamit létrehoznia – különösen, ha ez kapcsolatban van az ő női funkcióval, és ha nem szeret olyan dolgokba belekezdeni, amelyek a számára általában nehezek a kezdetben, akkor a petefészkek szenvedni fognak. Bízzon magában, az elgondolásaiban, elképzeléseiben és az intuíciójában. Gyakrabban mondogasson magának: „Én képes vagyok erre” egészen addig, amíg elhiszi azt.

Ha a pajzsmiriggyel van probléma, tudni kell, hogy a pajzsmirigy kapcsoltba hozza a fizikai testet az ember egyik energetikai központjával – torok csakrával.

Ettől a csakrától függ az ember akarat ereje és a döntéshozás képessége, hogy igényeit kielégítse, vagyis, hogy a vágyainak megfelelően építse az életét és fejlessze az egyéniségét. A torok csakrát a bőség kapujának tartják, mivel amikor oda figyelünk az igazi vágyainkra, megnyilvánul az Énünk tisztelete. Amikor az Én harmóniában van az ember boldog, egészséges, szeretetteljes, nem kevesli sem a szeretetet, sem az anyagi javakat, sem a pénzét, sem bármi mást.

Mivel a pajzsmirigy kapcsolatban van a növéssel, ha felismeri saját igazi igényeit, az segít Önnek a spirituális növekedésében, ezen a bolygón való rendeltetésének, küldetésének megértésében. Csak is Ön képes visszaállítani a saját pajzsmirigyének normális működését. Szabadítsa ki magából a tévelygéseit, különösen azt, hogy Önnek nehézére esik az élete irányítása. Bocsásson meg, magának és azoknak az embereknek, akik valamiben ártották magának, és akik meggyőztek Önt abban, hogy nem képes önállóan sikért elérni. Tudja meg, hogy ezek az emberek nem véletlenül jelentek meg az életében, hanem azért, hogy valamilyen szükséges leckével szolgáljanak, többek között, hogy megtanítsák az alkotó képességéinek félelemmentes megvalósítására. Ne ítélkezzen sem önmaga felett, sem más felett, ne felejtse el, hogy mindannyian a legjobbat nyújtjuk abból, amit nyújthatunk az adott pillanatban. Mi mindannyian csak annyira vagyunk tökéletesek, amennyire ez éppen lehetséges.

Ön ugyanúgy, mint ahogy más emberek is benne van a fejlődés folyamatában, Legyen nagylelkű önmagával szemben és másokkal szemben is! Okulnunk kell korábbi cselekedeteink eredményeiből, tetteink következményeiből. Ön választ, hogy mit tesz, vagy cselekszik. Szabadítsa ki magából azt az érzést, hogy Ön tartózik valakinek valamivel. Próbáljon felismerni azt, hogy minden mögött, amit tesz az Ön választása áll. Természetesen

jogában áll például, hogy ne mennyen dolgozni, de ez a nem kívánatos következményekhez vezethet. Ezt megértve és tudatosan úgy dönt, hogy nem kívánja ezeket, a következményeket, és választ: elindul a munkába. A különbség csak a hozzáállásban van. Tudatosan választ és felismeri a választás következményeit, és nem szenved attól, hogy adósa valakinek. Az életben mindenhez megváltoztatja a hozzáállását. A Föld mindannyiunk számára egy nagy iskola. Minden nap minden órájában esélyünk van, hogy még tökéletesebbé váljunk. El kell fogadnia ezt önmagában, és akkor elfogadja ezt másokban is. És akkor nem lesz szükség arra, hogy ítélkezzen, kritizáljon, vádaskodjon, vagy sértődjön, elégedetlenkedjen. ŐN talán először az életében szabadnak érzi magát.

Emlékezzen: Mindig Ön dönti el, hogy mit tesz! Kénytelen lesz együtt élni a döntése következményéivel, de a Döntést Ön hozza meg! Valójában mindent, amit az élet elvár Öntől – a FEJLŐDÉS maga. .

Vélemény, hozzászólás?