Immunitás – antivírus program

Immunitás – antivírus program

Dr. Hennen Wiljam csodálatos hasonlata szerint a Transfer Factor egy számítógép antivírus programjához hasonlít. Amikor számítógépet veszünk, és aktívan használjuk az internetet, információt cserélünk, levelezünk másokkal számítógépünket vírusok támadásának tesszük ki. Ezek a vírusok nem rögtön láthatóak. De azt látjuk, hogy a gépünk lassabban működik, gyakran nem azt teszi, amit elvárunk tőle. A számítógép jobb működése érdekében antivírus programot használunk, ami ellenőriz minden fájlt a számítógépben, megtalálja a vírusokat, kezeli vagy teljesen eltávolítja azokat. Egyes nagyon makacs vírusok képesek elkerülni ezt az ellenőrzést, ezektől más módon szabadulunk meg. Ugyanígy működik a Transfer Factor is.

A csecsemő születése után mindjárt meglehetősen agresszív közegbe kerül. Egy olyan világba kerül, ahol a méretnek nincs semmilyen jelentősége. Egy élő szervezetnek egy kis vírus is képes ártani, sőt meg is ölheti. A régi időkben a pestis és kolera járványai egész városokat pusztítottak el. A modern orvostudomány megtalálta a módját, hogy legyőzze ezeket, a halálos betegségeket. De egyre újabb és újabb nagyon veszélyes betegségek jelennek meg, mint például az AIDS, és más, ismeretlen vírusos fertőzések. Egy statisztika szerint körülbelül 3000 új vírus és baktérium jelenik meg percenként a világon. A vírusok nagyon szívósak és képesek alkalmazkodni azokhoz az eszközökhöz, amelyeket az orvostudomány az ellenük szóló küzdelemben alkalmaz.

Van-e ebből ésszerű kiút, menekülés? Van.

Az emberek gyakran a környezetükhöz fordulnak segítségért tudatlanságukban, hozzá nem értésükben, vagy egyszerűen azért, mert nem bíznak a testükben. Megfeledkeznek belső potenciáljukról. Pedig a Földön lévő minden élő szervezet nagyszerű mechanizmussal rendelkezik. Ez a mechanizmus támogatja a makro- és mikrovilág közötti harmonikus létet. És ezt a mechanizmust immunrendszernek hívják! Ez a legfontosabb szervezetünk életképességét támogató rendszer. Az immunrendszer ésszerű egyensúlyt tart fenn szervezetünk és a körülöttünk levő világ között. Az immunrendszer sejtjeinek milliói állnak őrt az egész szervezetben és megbízhatóan védenek minket az ártalmas vírusok és baktériumok behatolásától. Sőt, saját sejtjeink mutációját is kontrol alatt tartják, ezzel megelőzve a daganatos betegséget.

Szervezetünk a korral vagy gyakori megbetegedések esetén kimerül, éppen ezért állandóan támogatnunk kell az immunrendszerünket, hogy képes legyen megkülönböztetni az idegen molekulákat és vírusokat. A természetben minden nagyon ésszerű és nincs semmi, ami felesleges lenne. Amikor egy gyermek vagy egy emlős világra jön, az előtej első cseppjeivel, megkapja az anyától az ő immuntapasztalatát. A tapasztalatot, hogy hogyan működjön együtt a körülötte lévő világgal. És addig él az anyai immuntapasztalattal, amíg az ő immunitása nem működik önállóan. A természetben az immunra vonatkozó tudás természetes úton az anyától a gyermekéhez megy át. És ha az anya az első 48 órában nem szoptatja a gyermekét, akkor a gyermek immunitása gyenge lesz és továbbiakban ez különböző allergiákban, gyengésségben, a gyermek betegségeiben, krónikus megbetegedések sokaságában fejeződik ki.

Kiderült, hogy az előtej (colostrum) alapvető komponensei között ott vannak az parányi peptid molekulákból álló transfer faktorok. Ezek az immunrendszer kommunikációt közvetítő molekulái, az immunrendszer behangolói, az immunitás memóriája. Amikor az előtejjel együtt a gyermek szervezetébe bekerülnek, a transfer faktorok behangolják és megtanítják a kisbaba éretlen immunrendszerét arra, hogy hogyan működjön helyesen, vagyis megtanítják arra, hogy vannak saját sejtjei és vannak máshonnan odakerült, idegen sejtek. Ezért nagyon fontos a szülést tervező nők számára, hogy immunitásukat szükséges szinten tartsák. Ettől függ a jövendő gyermek élete és egészsége.

A transfer faktorokat 1949-ben Dr. Lourens fedezte fel. Az immunológusok jól ismerik, beszélnek róluk az orvosi egyetemek immunológia szakán. A transfer faktorokkal kapcsolatos kutatások sokaságát folytatták le, 11 nemzetközi konferenciát szerveztek meg, amelyre az egész világról gyűltek össze az orvosok, hogy megosszák tapasztalataikat a transfer faktor különböző betegségeknél való alkalmazásáról. 3000-nél is többtudományos munkát írtak meg és 50 millió dollárt fordították a transfer faktorok kutatásaira. A transfer faktorok több mint 50 év alatti kutatása és alkalmazása folyamán nem tapasztaltak egyetlenegy mellékhatást sem.

A transfer faktorokat régebben a vérből vontak ki, és ma is létezik néhány farmakológiai (gyógyszerészeti) injekciós készítmény. Például a vérből kivont transfer faktorokat tartalmazó Leukonorm készítmény. Egy ampulla mindössze 1 mg transfer faktort tartalmaz. Egy kúra 10 kapszulából áll. Az ára több mint 4000 euró. A kezelés kissé drága!

1989 óta a gyógyszerészeti transfer faktoroknak minden ember számára elérhető alternatívája a tehenek előtejéből és a tyúktojás sárgájából kivont Transfer Factor. Hatékonysága ugyanolyan, ám ez a Transfer Factor minden ember számára elérhető, és mivel szájon át bevehető kapszula, használata kényelmesebb. A 4Life érdeme, hogy megtalálta a transfer faktoroknak a tehenek előtejéből és a tyúktojás sárgájából való kinyerésének módját és így elérhetőbbé tette minden ember számára ahhoz, hogy fenntartsa és helyrehozhassa az immunrendszerét.

A 4Life cég Transfer Factorának (TF) alkalmazásával beindítjuk az ellenőrzést végző antivírus programot. A TF ellenőrzi és regenerálja minden szervünket és rendszerünket. Ezért néha előfordul, hogy amikor az emberek elkezdik szedni a TF-et, rejtett fertőzéseik, különböző betegségeik vagy egyéb zavaraik megnyilvánulásait kezdik érezni. Ami a lényeg, hogy TF szedése esetén a szervezet jobban működik. Az ember jobban alszik, nyugodtabban reagál a stresszre, jobban bírja a hideget, nem eszi túl magát, aktívabban dolgozik, hangulata is nagyszerű. Ez azzal magyarázható, hogy az immunrendszer szorosan együttműködik az idegrendszerrel és a belső elválasztású mirigyrendszerrel. Ezért, minél gyakrabban szedi a TF-t, annál jobban javul az életminősége, annál inkább képes lesz az egészségromlástól való félelem nélkül élni.

A TF egy megbízható pajzsot jelent azzal az agresszív közeggel szemben, amelyben mindannyian élünk, és katalizátorként működik, amikor szervezetünket valamilyen más gyógymóddal kezeljük. Felerősíti a helyrehozó funkciókat, bármilyen módon próbálkozunk is: népi gyógymódok, étrend kiegészítők, vegyi készítmények, tornagyakorlatok, speciális diéta stb. A transfer faktorok növelik bármilyen kezelés hatékonyságát, és, ami legcsodálatosabb, semlegesítik az antibiotikumok és egyéb gyógyszeres készítmények mellékhatásait.

Sokan még nem ismerik ezt a nagyszerű felfedezést. De a Transfer Factor megdöbbentő sebességgel terjedt a világon. Gyakorlatilag már az emberek a világ minden országában használják. Lépjen be egy angol nyelvű keresőprogramba, például a Yahoo.com-ba, írja be a transfer factor szót és megdöbben majd, mennyi hivatkozás van a transfer factorokra vonatkozóan az egész világon: 30 milliónál is több!

Az a célunk, hogy a világon minél több emberhez eljuttassuk a transfer faktorra vonatkozó információt, hogy használhassák ezt a terméket. Ez egy csodálatos, élő termék! És, ami még fontosabb, hogy nem ember alkotta, hanem maga a természet. Az élet számára teremtetett!

Kelvin Mac Kosland, több mint 500 étrend-kiegészítő formula megalkotója, azt mondta: „Egész életemben nem találkoztam olyan termékkel, amely képes lenne egy lépcsőfokra emelkedni a Transfer Factorral! „

Visszatérve a számítógép antivírus program hasonlathoz, mondhatjuk, hogy, ha az Ön számítógépében nincs antivírus program, akkor idővel tömegesen halmozódnak fel benne a vírusok, és ez lecsökkenti a számítógép munkaképességét, sőt, végleg tönkre is teheti. Viszont, ha telepíti az antivírus programot és átnézeti vele a számítógépet, az kilistáz minden vírust, amelyet megtalált a számítógépen, és megkérdezi, hogy mit tegyen az ezeket tartalmazó fájlokkal? Kezelje, vagy megsemmisítse? Ugyanez történik, amikor Transfer Factort kezdünk használni.
A transfer faktorok mintha álmából ébresztenék fel immunitásunkat, megtanítják az éretlen immunsejteket arra, hogy együttműködjenek egymással és a többi rendszerrel, regenerálják a sejtközi kapcsolatokat a szervezetben. Kitanítják és behangolják immunrendszerünket a helyes és harmonikus működésre. És az immunrendszer már önállóan dönti el, hogy mit tegyen a továbbiakban. Ha a szervezetben vírusok vannak, akkor eltávolítja azokat. Ha a szervezet hiperaktívan reagál (autoimmun betegségek: allergia, cukorbetegség, artritisz, sclerosis multiplex, pszoriazis stb), akkor a transfer faktor helyreállítja szükséges funkciót.

A Transfer Factor egyedülálló abban, hogy élő molekula, amellyel a Földön minden élőlény rendelkezik. Ez immunitásunk behangolója, intellektusa és emlékezete. A transfer faktorok ma egyedülállóak az egész világon.

Ha még nem használja a Transfer Factort, máris kezdje el a használatát. Ne halogassa a betegségek megelőzését és a regenerálódást későbbre, „majd aztán”-ra. Engedje el magától a fáradtságot, stresszt, allergiát, bőrproblémát, vírusos és krónikus betegségeket. A Transfer Factor alkalmazásából eredő fantasztikus és döbbenetes eredmények tömegéről lehetetlen nem beszélni és nem megosztani másokkal! A Transfer Factor az Ön segítője és védelmezője. Tartsa észben, hogy Ön megérdemli az egészséges életet!

Vélemény, hozzászólás?