AZ ERŐT ADÓ HÁZ

AZ ERŐT ADÓ HÁZ

Ki ne akarna egy világos és örömteli világban élni?! Egy olyan világban, amelyben létezik a boldogság és léteznek csodák! Minden ember lakik valahol,ami a hétköznapi átlagembereket illeti, itt teljesen normális igényeivel rendelkező normális emberre gondolunk. Van, aki házban, van aki lakásban,  valakinek pedig van egy kicsi, de saját szobája. Munkából hazatérvén az ember ott alszik, vagy televíziót néz. Bármilyen ház és lakás nem egyszerűen egy helyiség, hanem egy különös energetikával ellátott tér, amely az ott élő, leggyakrabban ott tartózkodó személyre hangolt. Ez azt jelenti, hogy egy ház vagy lakás kolosszális erővel rendelkező, pozitív emóciók potenciális forrása.

A tudományos világban létezik egy hipotézis, amely szerint az ember létrehoz maga körül egy energetikai információs mezőt (életteret).Az ember gondolkodik, előfordul hogy emóciókkal telítődik fel, különböző érzelmekkel, gondolatokkal, és gyakran valamiről sokat beszél, valamit kíván – ez mind az információ megnyilvánulása, amelyet energiával, saját energiájával tölti fel. Az emberiség egész történelme folyamán emberek milliói hoztak és még most is hoznak létre ilyen mezőket, melyek sehová nem tűnnek el, hanem átalakulnak egy óriási energetikai információs mezővé, amely körbe veszi a Földet.Ezt nehéz is elképzelni, hogy több ezer év folyamán az energia és az információ együttműködtek, hogyan küzdöttek a gyermek első mosolyának élet energiája a halál és a bánat energiáival, hogyan egyensúlyozódott a remény és kétségbeesés, a boldogság bajjal együtt,és ennek eredményeként, hogyan épült az úgynevezett Finom világ az Ő összetett struktúráival, az egregorok együttműködésével.

Ez a Finom világ mindenhol, a tér minden pontjában megtalálható. Az energo-információs mező és az emberiség szoros összefüggésben vannak és függnek egymástól. A gondolatainkkal, szavainkkal, tetteinkkel hatást gyakorlunk erre a rendkívüli méretarányú mezőre és a mező is hat miránk, az egész életünkre hatással van.

Miért is annyira fontos a Ház (lakás, saját szoba)? A Ház – az egy különös hely, ahol önmagunkká válunk, elengedjük magunkat, levesszük a szociális álarcot, megszabadulunk a szerepünktől. Egy olyan hely, ahol egyedül maradhatunk, ahol csendben és nyugalomban tervezgethetjük a jövőnket, ahol őszinték és nyitottak lehetünk legalább magunk előtt. Hazatérünk leggyakrabban főleg aludni, de hisz álmunkban minden alkalommal lejátszódik velünk ugyanaz a titokzatos munka és, amennyire hatékony lesz ez a munka elvégezve, sokban függ attól, hogy mi történik majd velünk a továbbiakban. Tehát, bátran kijelenthetjük, hogy Mindannyiunk számára a Ház – az Erő helye.

Vélemény, hozzászólás?