Az érintés csodája

Az érintés csodája

AZ ÉRINTÉS CSODÁJA!

A SZERVEZET META-VITALIZÁCIÓJA BIO-BALANSZ MÓDSZERREL

          META – átalakítás, állapot átváltozása.

          VITÁL – ÉLET

            Bio-Balansz: „Amikor egyesítik magukban a külsőt és a belsőt, a balt és a jobbot, a fent és lentet, az Istennel egyesülnek” – Jézus Krisztus szavai.

            Ezen módszer alapjában fekvő elvek, – egyszerűek, mert a módszert mindenki számára elérhetővé teszik, még azoknak is, akik nem rendelkeznek speciális képzéssel.

            Hála ennek a módszernek, meg lehet tanulni felismerni és meg lehet szabadulni a testi blokkoktól, a belső feszültség zónáitól. A módszer alapja – az érintés. Amint tudják, amikor a gyermek a világra jön, az első érzékeléseinek egyike – a felnőtt ember kezének érintése: a szülésznőé, majd az édesanyáé.  Életének első éveiben a gyermek állandóan érzékeli édesanyja kezeinek gyengéd érintését, amellyel ilyen módon bevezeti ebbe a világba. Ezektől az első érintésektől függ az, hogy az ember hogyan fogja érezni magát ebben a világban és hogyan fog önmagához viszonyulni.

            Az érintés csodája még abban áll, hogy az, képes lefektetni az utat a szívünkhöz, feltárni belső világunkat, segíteni a teljesebb fizikai és érzelmi önkifejezésünket, kiszélesíteni az önmagunkról birtokolt tudás határait.

            A tapasztalat, amelyet az ember a Meta-Vitalizáció szeánszain kap, túlhalad az ember önmagáról alkotott mindennapos elképzelésének határain.  Az ember elkezdi megérteni, hogy a teste rendelkezik saját belső bölcsességgel, amely segít átlépni a szenvedések, fájdalmak, csalódások, sikertelenségek küszöbét és teljesebb világlátást nyit meg.

            A szeánsz alatti érintések nagyon nyugodtak, könnyedek, nem tolakodóak. Az ilyen érintések gyorsabban és jobban hatnak több ezer szónál. És éppen ezért fejt ki ez a módszer csodálatos hatást úgy a gyerekeknél, mint a felnőtteknél is, javítja a légzést, leszedi a belső feszültséget, nyugtalanságot, ingerültséget, aggodalmat, ami azt jelenti, hogy az általuk kiváltott fizikai zavarokat, az úgynevezett pszichoszomatikus zavarait a szervezetnek. Mivel a Meta-Vitalizáció módszer segít transzformálni a testet romboló energiákat, megnyitja a fizikai és érzelmi tartalékokat, amelyek elősegítik az élet jóval egészségesebb kezdetét.

            A módszer egyik sajátossága, amely ilyen hatékonnyá teszi a szervezet vitalizációja számára, – az a nyugodt környezet, amelyet ez a módszer hoz létre és a biztonság érzete, amely fő feltétele a harmonikus életnek.

            A módszer alkalmazásának területei: stressz esetén, erős fizikai és érzelmi terheléseknél, kimerültségnél, elszenvedett sérülések után, álmatlanság esetén, stb.

            Az emberi test – a fizikai, érzelmi, intellektuális és szellemi síkokat egyesítő központ. És éppen a test az, amely őrzi az életének összes tapasztalatát, kezdve a születéstől, sőt még sokkal korábbról.

            Az ember teste mesélni tud arról az útról, amelyet az ember megtett, s milyen nehézségekkel találkozott ezen az úton. Óriási mennyiségű információ, visszaemlékezés és kép van beírva az emberi testbe. Ez az izmokban és ínszalagokban, a szokásos testhelyzetben, feszültség formájában fejeződik ki, és a mozgásban, merevségben, és a ki nem fejezett érzelmekben, amelyek többségét az ember nem is ismeri fel. Az eszünk – egy nagy csaló. Az ember képes sokat tűrni, sőt még azt is, ami az igazi természete ellen van. Például: ragaszkodik az olyan munkához is, ami nem érdekes a számára, kapcsolatot tart fenn olyan emberekkel, akik elnyomják, manipulálják, tűri azokat az embereket, akik megalázzák, elárulják. De a test sohasem csap be, ő a leghűbb barát és mindig igazat mond.

     Az emberek többségét túlságosan elnyelik az élet problémái ahhoz, hogy észrevegyék a testükben létrejövő feszültséget. És leggyakrabban a felismerés akkor következik be, ha valami felborul: alvás, étvágy, állandó fáradtság jelenik meg, különféle fájdalmak, apátia. A szeánsz alatt az ember képes emlékezni ilyen „bejegyzésre” és szabadon megfejteni azt. Ha valamilyen múltbéli esemény hatását fejti meg a jelen életére vonatkozóan, képes megszabadulni annak hatásától. Amint a test megszabadul a feszültségtől, lágyság és melegség jelenik meg a mellkasban, kezekben és lábakban, szabad légzés, könnyedség az egész testben.

            A szeánsz alatt néha szokatlan érzések jelentkeznek, amelyek kapcsolatosak a test memóriájával. Az ember eleinte csodálkozik, de megérezve a megkönnyebbülést, megnyugszik, és még mélyebben ellazul. A módszer hatékonysága azzal magyarázható, hogy a testben beindulnak és aktivizálódnak a természetes önszabályozás folyamatai.

            A Meta-Vitalizáció módszer minden technikája egységes, kiegyensúlyozott rendszert alkot, de ez nem zárja ki, hogy vele egyidejűleg történő más egészségjavító és gyógyító módszer alkalmazását. Csak néhány esetben kell eltekinteni ezen módszer alkalmazásától, például: fertőzéseknél és pszichikai megbetegedéseknél.

          A Meta-Vitalizáció módszer segítségével nem erőltetjük a testre a gyógyulás útját, hanem megteremtjük a feltételeket a természetes folyamatok számára. Meta-Vitalizáció – ez esély a testünk valóban élő állapotához való visszatérésére, kiszabadítva belőle az összes feszültséget, hogy újra érezze az örömöt és az élet ízét.

Comments are closed.