ENERGETIKAI VÉDELEM A GYÓGYÍTÁSI GYAKORLATBAN

ENERGETIKAI VÉDELEM A GYÓGYÍTÁSI GYAKORLATBAN

     Energetikai védelem – nagyon fontos eleme az ember energetikai és pszichológiai sebezhetetlenségének, valamint a jó közérzetnek és a komfortos belső állapotnak.

     Az ember fizikai teste csak egyike azon sokaságnak, amellyel a lénye rendelkezik. A többi test a finomabb test  a rezgések más szintjén találhatók és emberi szemmel nem láthatók. A finom testek közül a legtömörebbet éteri testnek nevezik, ez 5-10 cm távolságra körülburkolja a testet és éteri anyagból (energiából) áll. Meghatározott gyakorlatoknál meg lehet tanulni érezni és látni az éteri testeket, dolgozni velük.

     Nem szabad elfelejteni, hogy mi nem egyszerű lakói vagyunk a Földbolygónak. Mi mindnyájan különböző energiák kölcsönhatásának mezőjében vagyunk, és mindenkinek, aki gyógyító gyakorlatot folytat, köze van az emberek bioenergetikájához.

          A biztonságtechnikának jelen kell lennie bármilyen esetben, de a gyógyító és kliens közötti bioenergetikai ráhatásban különösen. A klienssel való kontaktusnál automatikusan kinyílik a gyógyító és kliens közötti kapcsolat kapuja. Ebben a kontaktusban a gyógyító mindig elveszíti energiájának egy részét.  És minél több negatívum van az emberben, annál több energiáját használja fel a gyógyító. Ahhoz, hogy lezárjuk a másik emberrel való kapcsolat kapuját, azonnal el kell végezni saját finom testeink tisztítását. Dolgozni legjobb gyertyák mellett, magunkhoz közel tartani egy pohár vizet, melybe ajánlatos egy kevés sót dobni, stb. Közvetlenül a szeánsz után le kell mosni a kezet könyékig hideg vízzel és csak aztán elkezdeni foglalkozni másik emberrel. Ha ezt nem tesszük meg, estére erős fáradtságot érezhetünk, sőt meg is lehet betegedni.

     A klienssel való érintkezésnél nem szükséges elmélyedni az adott ember problémájában. Empatikusnak lenni nem jelenti az érzelmi bekapcsolódást és a kliens sajnálatát. Az együttérzés – egészen más dolog, ez készség segítséget nyújtani a kliensnek, válaszul kérésére. Egyébként kialakul egy erős éteri lánc, amely összeköti a gyógyítót a kliens éteri testével. Ekkor az egészség és a jólét energiái a gyógyítótól a klienshez mennek át. Az empátia figyelmet és az ember problémájának megértését jelenti, belső indíttatást a saját tudása és tapasztalat szintjén való segítésre. Meg kell tanulni nem leragadni a kliens problémáinál, minden kérdés objektív és ésszerű megközelítése képességének megőrzése céljából a munka folyamatában. Létre lehet hozni virtuális rendelőt vagy úgynevezett ”ütköző” („buffer”) zónát mentális szinten a klienssel való dolgozáshoz. Ez pontosan megjelöli azt a meghatározott energoinformációs teret, ahol megvalósul a gyógyító közvetlen kölcsönhatása a klienssel.  Ebben a területben kezdettől fogva benne kell hogy legyen  a Legfelsőbb Erő, a Teremtő, az Isten jelenléte, ami feltétel nélküli minden szellemi gyógyító számára. Munka közben Önök kilépnek oda saját szellemi és mentális közvetítőjükkel, és a kliens ebben a térben  gondolatban kerül elhelyezésre. A munkatér szellemi védelmére mantrákat, imádságokat, vagy speciális védő formulát mondanak. A munka végeztével a gyógyító gondolatban elhagyja ezt a rendelőt, vagy a létrehozott teret ugyanúgy, ahogy a kliens is. Nincs különbség abban, ahogy Ön dolgozik: érintéssel, vagy távolról, ez mindenképpen a kölcsönhatás meghatározott zónáján lévő munka, vagyis meghatározott energoinformációs határokban. Ilyen virtuális teret lehet létrehozni meghatározott emberekkel való érintkezésnél, azokkal, akik hajlamosak energetikai vámpírságra és manipulációra. Ezen tér védelme ugyanazon az elven történik, mint a virtuális rendelőé: mantrák, imádságok, speciális védőformulák segítségével.                                      

Fel kell ismerni, hogy nem mindenkinek lehet segíteni. Néha a gyógyítók túlértékelik saját erejüket. Ha Ön elfáradt, rosszul érzi magát, ne fogjon munkába, ne játsza a hőst, vagy a kifogástalan gyógyítót . De mindenesetre nem érdemes azonnal elutasítani a segítséget, ha az ember erre kéri. Tegye át a találkozót egy másik időpontra, hozza magát etalon állapotba (hogy ezt hogyan kell csinálni, a technika bemutatásra kerül a MetaVitalizáció tanfolyamon), pihenjenek egy keveset.

     A klienssel való munkát a stressz levétellel lehet kezdeni. Nagyon sok ember hordoz magában nagyon erős negatív érzelmeket, olyanokat, mint a harag, sértés, félelem, gyűlölet. Ezzel magukhoz vonzzák a negatívumot, végletekig besűrítve az éteri testükben. Adjanak esélyt az embernek megszabadulni ettől a negatív tehertől a számára elérhető technikákkal.

          Az embereknek segítve a gyógyító nagyon sok negatív energiát enged magán át. Ezért a sejtek közti tér energetikai szinten elszennyeződik bioenergoinformációs szeméttel. Ezért szükséges rendszeresen tisztítani és segíteni magunkat nemcsak energetikailag, de fizikailag is. Ne feledkezzünk el, hogy a legjobb tisztító a víz, ezért be kell tartani a folyadékbevitelt. Különösen figyelemmel kell kísérni a vesék állapotát, – ezek kapcsolatban vannak a második energetikai központtal, és ez szenved elsősorban az energia hiánytól. A férfi-gyógyítók veséi gyakran szenvednek. A női gyógyítóknál elsősorban a női nemi szféra gyengül. Valamennyi gyógyítónak gyengül a mája, epehólyagja és a hasnyálmirigye a harmadik energetikai központ munkájának gyengülése miatt, amely a napfonattal van kapcsolatban. Ezen a központon halad át minden negatívum és azt rendszeresen kell tisztítani és feltölteni. Ezen kívül nagy terhelés jut a vörös csontvelőre, a lépre, azért mert a vérben hibás eritrociták képződnek, amelyek trombusok képződésének kockázati tényezői lehetnek. Ugyancsak szenved a szív-és érrendszer. Ezért az orvosoknál, gyógyítóknál, pszichológusoknál szívbetegségek különféle változata jelenik meg és ez tükröződik az életminőségükön. Sérül a pajzsmirigy működése az ötödik energetikai központ funkciójának felborulása miatt, amely az emberek közötti kommunikációért felel.

          Léteznek a gyógyításnak meghatározott törvényei, melyeket megsérteni nem ajánlatos. Betartva ezeket a törvényeket ki lehet dolgozni a saját egyéni védelmet. Mik ezek a törvények? Például, első és fő szabály: ne erőszakold senkire a segítségedet, ne segíts kérés és engedély nélkül. Emlékezz, az életben nem minden betegség és probléma okoz kárt. Sok betegség és nehézség éppen azért adatik meg az embernek, hogy az ember valamit megértsen és valamit megtanuljon. Ha Ön elveszi az embertől ezt a lehetőséget, azt jelenti, hogy magára vállalja a felelősséget és ledolgozza az ilyen cselekedet következményeit. Minden kontaktus után meg kell magunkat tisztítani, ezt már említettük. És még egy szabály: ne árts! Hiszen lehetünk önteltek és nem ismerjük fel saját jó szándékú tetteink következményét. Van kiút: kérjenek segítséget Felülről, akkor a kliens és a gyógyító energiájának egyesülése nem történik olyan intenzíven. És az eredmény sem annyira függ a gyógyító igyekezetétől, mert ezt Felsőbb szinteken döntik el.

     A kliensekkel való dolgozás – akiknek ilyen, vagy olyan segítség szükséges – új metodikája az élő szervezetek regenerálódási és önszabályozási folyamatai magasabb megértésén alapszik. A szeánszon Önök közvetítőkké válnak, ne pazarolják saját energiájukat és ne vegyenek át idegen negatívumot. Önöktől csak azt követelik meg, hogy tartsák fenn az etalon állapotukat, őrizzék meg az egyenletes légzésüket, figyelmüket fokuszálják a kliens testének meghatározott zónáira, a folyamatokra, amelyek az általános harmonizáláshoz, a nyugalom megszerzéséhez, a kliensnek a feszültség és energetikai blokkok formájában sok évtized alatt felgyülemlett stressztől való megszabadításához vezetnek. Jelen vagyunk, lélegzünk és érzékelünk! Ezt meg lehet tanulni a MetaVitalizáció tanfolyamon.

Comments are closed.