Rólunk

Rólunk

Ez a honlap azoknak készült, akiket érdekel az Élet megismerése, akik törekszenek:

  • a belső világ Harmóniájára, a saját igazi Értékeik felismerésére,
  • a kétségek, saját korlátaik, a nyomasztó érzelmi átéléseik átalakítására,
  • a különféle konfliktus helyzetek hatékony megoldására, a stressz ellenálló képesség növelésére,
  • célok kitűzésére, kívánságok teljesítésére,
  • azoknak, akik nem fáradtak el saját Rendeltetésük keresésében, hogy ebben az életben boldogok, egészségesek és sikeresek legyenek.

Az érdeklődés és az élettel való megelégedettség, a létezés örömeinek átérzése, sőt maga az egészség is sokban függ attól, hogy az ember mennyire fogadja el önmagát. A siker fontos az élet minden megvilágításában (aspektusában), és ezért annyira lényeges minden embernek megváltoztatni az elavult, őt zavaró meggyőződését, felülvizsgálni az értékeket, tisztábban látni saját fejlődése lehetőségeit és perspektíváit.

Az információt első sorban azoknak szánjuk, akik többet akarnak megtudni önmagukról, más emberekről, a világról, akiket érdekel a modern technika, a pszichológia, ezotéria, akik elfáradtak a reklámoktól, az erőszak, mindenféle szörnyűség és negatívum témáitól a hírekből és filmekben, melyeket a tömegkommunikáció közvetít.

Ez a honlap azoké, akik nyitottak az új Alternatív világ, a pozitív ismeretek iránt és az Élet tudományát és művészetét választották hobbyul.

Kívánunk Önöknek érdekes, lebilincselő és hasznos utazást honlapunkon! Jó Utat kedves elvbarátaink!