Gyertya

Gyertya

A Problémák elégetésének módszere

Az ősidőkben mágikusnak tartották ezt a módszert. De a modern tudomány meg tudja magyarázni a Tűz általi tisztulás fenoménjét. A tudósok úgy tartják, hogy mindennek az ősalapja az elemi anyag, és ebből az egyik a kronális (időbeli, görög szóból való: „chronos” = idő). És az mindennek, ami létezik, az időben való kiterjedésének sajátosságát adja meg az anyagi világban, vagyis az időben való létezés képességét. A tudósok feltételezik, hogy ennek a kronális anyagnak különös kisugárzása van. Ez a kisugárzás kíséri minden gondolatunkat, minden emlékezésünket, minden érzékelésünket. A kisugárzás hosszú időn át megmarad. Épp ez a különös időanyag teszi ezt örökké valóvá. Az ilyen kronális kisugárzás, a tudósok szerint, teljesen meghatározott információt hordoz magában.

Tudós fizikusok a következő elméletet ajánlják: az emberi szervezet elektromágneses hullámok széles spektrumát sugározza ki a térbe, többek között azokat a hullámokat is, amelyek a hőenergiához (hőhullámhoz) közelálló hullámsávban ingadoznak. Ezek összehangoltan ingadoznak, fizikai szakszóval kifejezve – koherensen. A koherens sugárzás pedig egy lézer sugár. Képes létrehozni holografikus ábrázolást. És ha mi ugyanolyan rezgésű hullámokat bocsátunk ki, mint a lézer, ez azt jelenti, hogy mi is képesek vagyunk hologramot feljegyezni, méghozzá bármilyen anyagra, amely érzékeny a hőingadozásra. A gondolataink szintén ilyen hologramok.

Messze nem mindig pontosak, de a koherens sugárzás akkor is nyomot hagy a térben és közvetíti az információt az emberről. Képzeljék el, hogy az ilyen mini hologramok rétegekben rakódnak fel körülöttünk évtizedekig. A minden oldalról hozzánk áramló intenzív információval teli századunkban nem engedjük meg agyunknak a pihenést. Elképzelhetjük, hogy mennyire terhelődik a személyi terünk! Sokan felismerik, hogy a monológ folyamatosan megy a fejükben, egy percre sem csendesül el, még éjszaka sem. A kérdés az, hogy mit tegyünk, hogyan segítsünk magunkon és más embereken?!

A holografikus ábrázolást csak a melegítés képes megsemmisíteni. Pontosan ebből áll a probléma elégetése biofizikai mechanizmusának módszere. A tudós fizikusok feltevései szerint a gondolataink és emlékezéseink egy bizonyos nyomot hagynak a térben és ezt a matériát csak a tűz képes megsemmisíteni.

Van egy olyan hiedelem, hogy, ha a rossz álmot papírra vetjük és reggel 10 óráig elégetjük, akkor az ilyen álom nem valósul meg. A fizikusok által fent leírt elmélet alapján világossá válik ennek a hiedelemnek a fizikai értelme: az írásba foglalt gondolatok ugyanazok a hologramok, csak gyengébbek és következésképpen tűz segítségével eltávolíthatóak.

Valójában, a probléma elégetésének a módszerét megvalósítani nem is olyan egyszerű. Mindenek előtt fel kell ismerni mélységében és pontosan megfogalmazni a problémát, amelytől szabadulni kell. Át kell éreznünk és biztosnak kell lennünk abban, hogy a problémától való megszabadulás szükséges és lehetséges dolog. Ez azt jelenti, hogy ez a módszer lényeges belső felkészülést igényel. Teljesen más eredményt ad, ha a cselekedetet nem tudatosan tesszük, vagy a tudat nagyobb összpontosításával, a cél pontos meghatározásával tesszük.

Amikor teljesen felkészültnek érzi magát, vegyen elő egy tiszta papírlapot, írja rá a problémáit és égesse el, betartva a tűz használatára vonatkozó biztonsági szabályokat. Minél komolyabb a probléma, és minél tudatosabban jelölte azt meg, annál hosszabban ég a papírlap.

Dr. Parusova Natalia
Fordító: Mező Léna

Vélemény, hozzászólás?